vereniging
vrijblijvend
inschrijven

Met Festivalmakkers kun je met je vereniging helpen op festivals in ruil voor een bijdrage aan de clubkas. Als vereniging kom je in aanmerking voor de bijdrage als je een kvk-nummer hebt en een IBAN op naam van de vereniging.

De makkers die je inzet namens je vereniging, hoeven geen lid te zijn. De verdiensten kun je gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe materialen, het opbouwen van je carnavalswagen of voor andere doelstellingen.

Mocht je geen kvk-inschrijving hebben maar toch verdiensten willen ontvangen voor een bepaald doel of idee, dan geldt de reguliere vrijwilligersregeling zoals de Belastingdienst bepaalt.

 

vrijwilliger
vrijblijvend
inschrijven

Als je je inschrijft als vrijwilliger bij Stichting Festivalmakkers, kun je helpen op verschillende festivals doormiddel van een vrijwilligersregeling. Functies en taken kunnen uiteenlopen van bar tot aan ticket-controle. Als vrijwilliger ontvang je een vrijwilligersvergoeding, deze wordt jaarlijks bepaald door de Belastingdienst en de hoogte is afhankelijk van je leeftijd.

Met Festivalmakkers zorgen we voor een laagdrempelige manier van werken op festivals. Je kunt ervaring opdoen, een kijkje achter de schermen nemen en natuurlijk helpen op de leukste festivals!

Het aanbod ontvang je vrijblijvend in je mailbox en je kunt je te allen tijde weer uitschrijven.

ZZP’ER
vrijblijvend
inschrijven

Nieuw bij Festivalmakkers is de mogelijkheid tot inschrijving voor zzp’ers. Af en toe ontvangen we brede aanvragen waarbij er ook om zzp’ers wordt gevraagd. Je kunt je vrijblijvend inschrijven en ontvangt het eventuele aanbod in de mailbox van het door jou opgegeven e-mailadres.

Functies variëren van barhoofd tot aan crowd management. We fungeren hier vooral in als verbinder. Prijsafspraken en werktijden overleg je met de festivalorganisator.