betekenisvol
samenwerken

Bij Stichting Festivalmakkers kun je brede personeelsaanvragen indienen. Aan de hand van je aanvraag ontvang je een offerte met onze algemene voorwaarden. Daarbij geven we een schatting voor de haalbaarheid van je aanvraag. De schatting is op basis van onze ervaring en andere factoren.

Bij een samenwerking gaan we direct voor je aan de slag. We benaderen ons opgebouwde bestand, starten met een online campagne en gebruiken ons netwerk met onder andere verschillende scholen.

De gehele benadering en het werven is afhankelijk van jouw wensen en voorwaarden. Als je voorkeur uitgaat naar het lokale verenigingsleven in de buurt van het festival, passen we onze strategie daar op aan. Samenwerken met Festivalmakkers betekent dat je maatschappelijk betrokken bent.

Met Stichting Festivalmakkers willen we zorgen voor een betekenisvolle manier van samenwerken. We staan garant voor een eerlijke, transparante en duidelijke werkwijze. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

functies
taken
andere zaken

Inmiddels hebben we een breed scala aan personeelsaanvragen verwerkt. Bardiensten, verkeersregelaars, crowdmanagement, ticketcontrole of toezichthouder. Maar ook het controleren van de Check App behoort tot de aanvragen. Je mag zelf eisen en voorwaarden stellen aan de uitvraag. Dit kan variëren van een minimale leeftijd tot aan werkervaring, jij bepaalt de kaders.

We denken met je mee en stellen je vragen om te bepalen of je aanvraag haalbaar is binnen jouw aangegeven kaders.

aanvraag indienen

functie

Vindt het event binnen 6 weken plaats?

pijlsnel
aanvragen

Via het formulier kun je snel en makkelijk een aanvraag indienen. We streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen. Mocht de aanvang van het evenement binnen zes weken zijn, behandelen we je aanvraag als spoed. We nemen dan z.s.m. contact met je op om je aanvraag te bespreken. Let op: voor spoedaanvragen offerteren we ook het spoedtarief.

Aanvragen kunnen altijd vrijblijvend ingediend worden, we berekenen geen kosten voor het opmaken van de offerte.